Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Aanleg Natuurgebied Wolvenpolder - Spijkenisse

Een groot project met veel grondverzet. Ook de aanleg van duikers, verstelbare stuwen,  en het plaatsen van een vogeluitkijkhut heb ik op dit project voor de firma Baars uit Nieuwland verzorgd.

Baggerwerkzaamheden vanaf de kant - Apeldoorn

Het laden van bagger bij een schuifboot in Apeldoorn met een kinshofer-knijper aan een verlenggiek. Deze werkzaamheden zijn op diverse locaties in en rondom Apeldoorn.

Baggerwerkzaamheden vanaf ponton 

Het baggeren vanaf een ponton in Waalwijk. De baggerspecie laad ik de beunbakken die met een duwboot verplaatst worden naar de kant.

Beschoeiing plaatsen bij nieuwbouw - Leerdam

In combinatie met de firma Baars uit Nieuwland plaats ik circa 85 meter beschoeiing voor particulieren in Leerdam. De verankerde beschoeiing bestaat uit een palenrij met twee schotten boven elkaar.

Beschoeiing plaatsen met minigraver - Leerdam

In samenwerking met deze particuliere opdrachtgever heb ik beschoeiing geplaatst rondom de tuin. Vooral aan de zijkant was beperkte ruimte en kwam mijn minigraver goed van pas.

Dijktalud klepelen - Aalsmeer

Het klepelen van een steil dijktalud in een park in Aalsmeer. De opdrachtgever vroeg mij om het gras te maaien, maar daarbij extra aandacht te besteden aan de strakke lijnen en het behoud van het talud.

Grondwerkzaamheden met bodemsanering - Tiel

Het ontgraven en laden van spots met lichtvervuilde grond in een gesloopte woonwijk in Tiel. Daarnaast heb ik hier ook cunetten ontgraven voor nieuwe bouwblokken. Dit alles in opdracht van WGD Kraanverhuur uit Leerdam voor Van Kessel Wegenbouw uit Geldermalsen.

Hulpkraan bij funderingswerkzaamheden

In opdracht van Hoolwerf Heiwerken uit Bunschoten-Spakenburg assisteer ik door het gehele land bij funderingswerkzaamheden. Ik hijs buispalen bij de funderingsmachine en met mijn palletvorken zorg ik dat draglineschotten op de juiste plaats liggen en er voldoende materiaal aanwezig is.

Slootkanten klepelen - Diverse locaties

In verschillende gemeentes en waterschappen maai ik de slootkanten met mijn Irus Deltrak. Waar een trekker moeilijk kan komen biedt deze machine uitkomst. Ik manoeuvreer eenvoudig om bomen of hekwerken heen, zodat handwerk tot het minimum beperkt blijft.  

Spoorbermen klepelen - Diverse locaties

Spoorbermen maaien is een specialistisch onderdeel in de groenvoorziening. Met de certificaten die ik heb, kan ik de maaiwerkzaamheden ook hier uitvoeren. Via WGD Kraanverhuur uit Leerdam verricht ik deze onder andere voor Wallaard Groen uit Noordeloos.

Volg ons op social media

Horndijk 77, 4141 MB Leerdam
06 54 677 662
info@vanderneutgww.nl

Kamer van Koophandel: 1104 6906
BTW nummer: NL001 626 615 B69
Rekeningnummer: NL71 ABNA 055 9366 078

©  Van der Neut Grond- Weg- & Waterbouw 2019  | Ontwerp en realisatie door Janine Ontwerpt